Cautare

61748 de rezultate pentru "salvat din streang in ultima clipa filmulet video" (4.56 secunde)
Patru din zece adulti americani se joaca pe calculator sau pe console, potrivit unui nou studiu realizat la cererea agentiei Associated Press si serviciului AOL.
INNA - Iguana Official Music Video Atitudinea energica a INNEI te va face sa te ridici si sa dansezi.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
Eu detin de aproximativ 3-4 ani un laptop ASUS, cu un procesor Dual Core si cu un HDD de 500 GB, nu este cine stie ce dar pot spune ca nu am avut nici un fel de probleme cu el, si-a facut treaba din toate punctele de vedere, insa a trecut timpul si cerintele sunt mult mai mari pentru prgorame gen Pinnacle sau Photoshop, pur si simplu nu mai face fata, asa ca am decis sa imi cumpar un nou laptop, este vorba de modelul X550LB-XX079D, tot de la Asus, un model cu caracteristici puternice.
Ionela Stanila) Calarasenii pasionati de arta cinematografica in diversele ei forme au ocazia sa castige bani.
Startul celei de-a treia editii a Bucharest Gaming Week 2019 a fost marcat printr-un vernisaj dedicat artei din jocurile video create in Romania, intr-un eveniment organizat in incinta Palatului Universul din Bucuresti.
Si asta pentru ca pretul unor camere foto digitale importate in UE ar putea creste, in conditiile in care expertii europeni au decis reclasificarea aparatelor cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale.
Alerta in Capitala! Doi copii au fost agresati sexual intr-un LIFT din Drumul Taberei.
dizolvarea Consilului Local mai poate constitui in acest moment un subiect de discuţie demn de luat in seamă. ... in genunile neimplinirii: in primul rand vorbim despre un prefect aliniat politic pe sarma ruginită ... dizolvarea CL), iar in al doilea rand e foarte clar că
Mariustuca.ro / Medicii au salvat viata unei fetite de 5 ani, dupa ce i-au scos din stomac un ghem ENORM de par (Autoare:
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Unul dintre supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv face o declaratie cutremuratoare. ... Si nu i-a luat nimeni la omor”, a intrebat unul din prietenii virtuali ai acestuia.
Pompierii romani au salvat 50 de case din calea incendiilor devastatoare din Grecia. Oamenii de rand au multumit romanilor pentru implicare si pentru faptul ca le-au salvat casele:
Actrita Nuami Dinescu va prezenta publicului, in data de 19 decembrie, la ora 18.00, la Seneca AntiCafe, cartea Mariei Mazilu, Framantarile unui pisoi salvat.
Uluitoarele intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia Titanicului a fost impanzita de mituri si legende. ... In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar cartea necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
ULUITOARELE intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia vasului TITANIC a fost impanzita de mituri si legende. ... In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar carte necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Daca e vorba sa isi cumpere un gadget, cei mai multi dintre romani viseaza la un smartphone de ultima generatie. Urmeaza tabletele, televizoarele si abia apoi alte gadgeturi precum laptopurile, camerele foto si video.
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
google-analytics.com